Blog Skin kliniek

Vogue april 2019

18

maart

Geplaatst door

Annelijn

Categorie

Huidbehandelingen

Skin kliniek in Vogue

In de April editie van de Vogue is een artikel gewijd aan de donkere huid. Want moet je een donkere of getinte huid nu anders behandelen dan een blekere huid? Annelijn van Ierland oprichter van Skin kliniek in Utrecht: “Het is niet nodig om andere huidverzorging te gebruiken, het is belangrijker om te kijken naar de huidconditie. Is de huid droog, vet of gevoelig voor acné en welke behoefte heeft de huid. Het is belangrijk om daar je verzorging op af te stemmen”.

Lees meer
Cover Linda 173 met Michelle Obama

20

november

Geplaatst door

Annelijn

Categorie

Laser behandeling

Reportage laserbehandeling bij Skin kliniek in LINDA. november 2018

In het November nummer van LINDA. vind je een reportage over laserbehandelingen. Het laat duidelijk zien wat er gebeurt met de huid je ziet foto's voor, tijdens en na de behandeling. Inclusief de beschrijving van de ervaring van één van mijn cliënten. Het was super leuk om hier aan mee te mogen werken aangezien laserbehandelingen voor veel mensen (vrouwen en mannen) een oplossing bieden voor hun huidproblemen en dat het nu landelijke bekendheid krijgt. Wil je meer informatie?

Lees meer
rode wangen vaatjes couperose

20

maart

Geplaatst door

Annelijn

Categorie

Laser behandeling

Rode vaatjes in je gezicht

Het lijkt erop dat het einde van de winter eindelijk in zicht is. Dat betekent dat het voorjaar voor de deur staat en wat is er nu fijner om dit seizoen in te luiden met een frisse en egale huid?

Lees meer