Laser | Huidverbetering

Om de huidconditie te verbeteren is een behandeling met de Nd:YAG laser (1064 nm) een goede mogelijkheid. Deze laser dringt diep door in de huid en kan op een veilige en gecontroleerde manier de aanmaak van collageen in de huid stimuleren, hetgeen zorgt voor meer veerkracht van de huid. Dit proces vindt plaats in de tweede huidlaag (dermis). De bovenste huidlaag (epidermis) blijft bij behandeling met deze laser intact en alle huidtypen kunnen behandeld worden.

De Nd:YAG laser kan de structuur van de huid verbeteren, maar geen diepe rimpels of groeven verminderen.Het effect van deze laserbehandeling is vooral zichtbaar bij beginnende huidveroudering. Deze laserbehandeling is ook geschikt om de huid in goede conditie te houden en veroudering van de huid tegen te gaan. Een Nd:YAG laserbehandeling wordt, voor een optimaal resultaat, vaak gecombineerd met een peeling. Met deze laser kunnen alle huidtypen behandeld worden.

Na de laserbehandeling is de huid wat rood, dit duurt een enkel uur tot maximaal een dag.
Voor een optimaal resultaat zijn er, afhankelijk van de huidconditie,  4 tot 8 behandelingen nodig.  Om de huid in goede conditie te houden, kan met de tijd een onderhoudsbehandeling nodig zijn.

Laserbehandeling bij acne
De Nd:YAG laser kan ook goed ingezet worden bij de behandeling van actieve acne. Doordat de Nd:YAG laser dieper de huid kan binnendringen worden ook de talgklieren bereikt.  De warmte van de laser pakt de bacteriën aan en remt de talgproductie. Een groot voordeel is dat de laserbehandelingen ook de algemene huidconditie verbeteren, de huid helpen herstellen en oppervlakkige acne littekens verminderen.Tarieven Laser | huidverbetering
Gebieden Prijs per behandeling
Kin of jukbeenderen € 100
Voorhoofd € 125
Hals of wangen of handen € 150
Gelaat of decolleté € 200
Gelaat en hals € 250
Gelaat, hals en decolleté € 300