Pigmentvlekken

Bij Skin kliniek beschikken we over een specifieke pigmentlaser en IPL apparatuur waarmee we pigmentvlekken goed en effectief kunnen behandelen.  
Afhankelijk van het soort pigment en de diepte van de pigmentatie in de huid bekijken we wat voor u de beste behandeling is.
Tijdens het consult krijgt u eerlijk en professioneel advies. Er wordt altijd een uitgebreide huidanalyse gedaan waarbij specifieke foto’s van uw huid worden gemaakt. Daarmee kunnen wij uw huid en de pigmentatie nog beter beoordelen.

Hoe werkt een behandeling met laser voor pigmentvlekken?
De pigmentlaser geeft specifieke lichtpulsen af waardoor alleen het teveel aan pigment in de huid de energie van de laser absorbeert. De pigmentcellen worden als het ware gecontroleerd kapot gemaakt, waarna deze worden afgebroken en opgeruimt. Het resultaat is een egalere huid. 
Tijdens deze behandeling zal u een gevoel van warmte en prikkeling ervaren.
 
Het resultaat
Vaak kunnen de pigmentvlekken in zijn geheel verwijderd worden, waardoor de huid er mooi egaal uit gaat zien. In sommige gevallen kan de pigmentatie alleen lichter worden.
Het uiteindelijke resultaat van de behandeling is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder het soort pigment en de diepte van het pigment in de huid.

Aantal behandelingen
Over het algemeen zijn 1 tot 2 behandelingen voldoende voor een goed resultaat. Soms zijn er meer behandelingen nodig. Met de tijd kunnen er nieuwe pigmentvlekken ontstaan waardoor een vervolgbehandeling wenselijk kan zijn.

Om het ontstaan van pigmentvlekken zoveel mogelijk te voorkomen is het belangrijk om uw huid goed te beschermen tegen de zon met een crème met SPF 30.Tarieven Laser Pigmentvlekken
Gebieden Prijs per behandeling
Extra klein € 65
Klein € 100
Gemiddeld (handen) € 150
Groot € 225
Extra groot € 300