Minstens twee keer per jaar staat er groot Annelijn in mijn agenda. Annelijn van Ierland om precies te zijn. De vrouw die mijn (en ook jouw) huid naar grote hoogtes duwt. Want Annelijn is huidtherapeut en wetenschappelijk onderzoeker en is een van de beste adressen waar je moet zijn als je je huid wilt laten laseren. En laseren, dat is in heel veel gevallen een opperbest idee.

Weg vlekjes

Ik heb weleens een behoorlijke wijnvlek op mijn wang gehad. Ontstaan door teveel scooterritjes in beeldschoon maar behoorlijk vervuild Rome. Verdween als een fles rosé voor een groep vriendinnen op een zomerse dag nadat ik een aantal lasersessies had ondergaan. Rode vlekjes, littekens van puistjes, geen zorg, ze gaan allemaal weg.

Adieu zonschade

En ouderdomsvlekjes trouwens ook. Kan allemaal worden aangepakt met een goede laser. Maar daarna wel even goed insmeren hè, de zon is de grootste  boosdoener voor je huid.

Rimpels

Een goede laser kan dunne laagjes huid verwijderen en de collageen-aanmaak stimuleren.

Littekens en psoriasis

Die kun je ook allebei aanpakken met de juiste laserbehandeling.

Nu is het moment

Na een laserbehandeling is het belangrijk om niet meteen de zon in te duiken maar je huid te laten herstellen. Daarom moet je NU een laserbehandeling boeken. Je hebt misschien een paar sessies nodig en zo kan je huid helemaal bijkomen voor de zomer begint.

Waar je zoal terecht kunt? Ga naar een erkende salon. Laat je goed informeren. Ik ga dus naar Skinkliniek van Annelijn, ligt super centraal, en Annelijn is lief, knap en heel vakkundig.

May-britt-mobach-amayzine-skinkliniek