Gisteren ging ik naar Skin kliniek voor mijn halfjaarlijkse fruitzuurpeeling. Nu was ik alweer twee jaar niet geweest, maar in principe probeer ik twee keer per jaar bij Annelijn, de huiddeskundige, op de stoel te kruipen. Met crèmes kun je de conditie van je huid verbeteren en het verouderingsproces tegengaan, maar wat minstens zo belangrijk is is uit de zon blijven en de juiste dingen eten.

We weten allemaal (toch? toch?) dat de zon slecht is voor je huid (dus ook de zonnebank, ik weet dat je dit niet wilt horen) en dat roken en te veel Pinot Grigio’s het perfecte perzikhuidje ook niet tevoorschijn toveren.

“Dit is perfect.”

Daarom geloof ik ontzettend in beauty van binnenuit. Zoals Yana, een drankje dat overloopt van de vitamine C, peptiden, hyaluronzuur en allemaal andere tovergoedjes waarvan je poriën verkleinen, je rimpels verminderen en je huid meer gaat stralen. Twee extra bonuspunten: het is lekker en heeft 0 calorieën.

Wat wil een mens nog meer? Nou ja, een unlimited shoptegoed bij Net-A-Porter en een pilletje waardoor ik chocola kan eten zonder aan te komen maar verder… Dit is perfect.

schoonheid-zit-van-binnen-amayzine-skinkliniek