Home » Behandelingen » Consult

Consult

Elke nieuwe client start met een Consult gesprek. Hierbij worden een aantal stappen doorlopen: bespreken van uw wensen en verwachtingen, medische achtergrond, huidanalyse en persoonlijk advies. Op basis hiervan volgt uiteindelijk een behandelplan.

Plan een afspraak in!

Bij onze kliniek hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht en op maat gemaakte zorg voor elke nieuwe cliënt. Daarom begint elk traject met een uitgebreid consultgesprek, dat een aantal belangrijke stappen omvat. Dit consultgesprek is essentieel om uw behoeften en verwachtingen volledig te begrijpen en een gepersonaliseerd behandelplan te ontwikkelen dat aansluit bij uw unieke situatie.

Wensen en verwachtingen consult

De eerste stap van ons consult gesprek is het bespreken van uw wensen en verwachtingen. We willen graag weten wat u hoopt te bereiken met onze behandelingen. Of het nu gaat om het verbeteren van uw huidconditie, het verminderen van rimpels, het behandelen van huidproblemen, of een andere specifieke doelstelling, uw input is van onschatbare waarde.

Medische achtergrond

Daarna gaan we dieper in op uw medische achtergrond. Uw gezondheidsgeschiedenis is van groot belang, omdat bepaalde medische aandoeningen of medicijnen invloed kunnen hebben op de keuze van behandelingen en de resultaten. We willen er zeker van zijn dat de gekozen behandelingen veilig en geschikt zijn voor u.

Huidanalyse

Een grondige huidanalyse volgt, waarbij we uw huidtype en eventuele specifieke huidproblemen identificeren. Dit stelt ons in staat om de juiste benadering voor uw huid te bepalen en de behandelingen te selecteren die het meest geschikt zijn om uw doelen te bereiken. De huidanalyse helpt ons ook om eventuele onderliggende problemen te ontdekken die aandacht vereisen.

Persoonlijk advies

Op basis van de informatie uit het consult gesprek en de huidanalyse, verstrekken onze deskundige huidtherapeuten advies. We delen onze inzichten en aanbevelingen, waardoor u een duidelijk beeld krijgt van welke behandelingen het meest geschikt zijn voor uw huid en uw specifieke doelstellingen. We zijn toegewijd aan eerlijk en transparant advies, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen over uw huidverzorging.

Behandelplan

Ten slotte stellen we, in nauwe samenwerking met u, een behandelplan op. Dit plan is volledig afgestemd op uw behoeften en wensen. Het omvat de voorgestelde behandelingen, het verwachte tijdsbestek en het budget. Ons doel is om samen met u een duidelijke en haalbare route uit te stippelen om uw schoonheids- en huidverzorgingsdoelen te bereiken.

Samenvatting consult

Het consultgesprek is het begin van een reis naar een betere versie van uzelf, en we streven ernaar om dit proces zo informatief en geruststellend mogelijk te maken. We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden op weg naar een gezonde, stralende huid en een verbeterd zelfvertrouwen. Uw wensen en uw unieke schoonheidsreis zijn onze prioriteit.

Plan een afspraak in!