Als u last heeft van Rosacea, is dat erg vervelend. Rosacea kan zich in verschillende mate en vormen uiten. Met name de oppervlakkige vaatjes en  algemene roodheid in de huid worden als zeer storend ervaren. Er zijn tegenwoordig verschillende behandelmogelijkheden die ervoor zorgen dat het huidbeeld van Rosacea rustiger en beter wordt.

Bij Skin kliniek beschikken wij over specifieke IPL apparatuur waarmee algemene roodheid in de huid goed kan verminderen. De storende oppervlakkige vaatjes in de huid (Couperose) worden bij Skin kliniek effectief met laser behandeld. In combinatie met de juiste huidbehandelingen en huidverzorging, kunnen lokale / orale middelen worden ingezet. Wij kunnen u daar ook advies over geven. Een groot voordeel is dat deze behandelingen ook de algemene huidconditie verbeteren, wat weer positief bijdraagt aan de barrièrefunctie van de huid.

Huidtherapeut Annelijn van Ierland heeft jarenlange ervaring en is gespecialiseerd in de behandeling van Rosacea. Zij zal uw huid tijdens het consult beoordelen en u een persoonlijk advies geven over welke behandeling of behandelcombinatie het beste voor u is. Bij Skin kliniek wordt gewerkt met veilige en  hoogwaardige laser- en lichtapparatuur. Daarnaast houdt Annelijn van Ierland als wetenschappelijk onderzoeker, de ontwikkelingen op het gebied van medisch- cosmetische huidbehandelingen nauwlettend in de gaten.

Tarieven peeling bij Rosacea

Gebieden Losse behandeling  Abonnement (8 keer)
Gelaat of decolleté € 90,00 € 600,00
Gelaat en hals € 115,00 € 780,00
Gelaat, hals en decolleté € 135,00 € 920,00

Tarieven IPL of Laserbehandeling bij Rosacea

Gebieden Prijs per behandeling
Kin of neus € 110,00
Voorhoofd € 130,00
Wangen € 160,00
Gelaat of decolleté € 210,00

Plan een afspraak in!