Home » Behandelingen » Tarieven Behandelingen

Tarieven Behandelingen Skin kliniek

Hieronder vindt u een overzicht van onze tarieven voor diverse behandelingen. Wij bieden enkel behandelingen die bewezen effectief zijn door onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek en onze uitgebreide praktijkervaring.

Prijzen Skin Kliniek
Prijzen YouLaser

Bij Skin Kliniek begrijpen we dat transparantie en duidelijkheid van de tarieven van onze behandelingen van groot belang zijn voor onze cliënten. Hieronder vindt u een overzicht van de tarieven voor onze diverse behandelingen. Wij geven alleen behandelingen die echt wat doen voor uw huid en die door onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek hun effect hebben bewezen. Dat in combinatie met onze jarenlange praktijkervaring, maakt dat wij u uitstekend kunnen helpen.

Let op: De exacte kosten van uw behandeling kunnen variëren op basis van uw individuele behoeften en wensen. Tijdens het consult gesprek, dat aan elke behandeling voorafgaat, zal onze ervaren huidtherapeut een behandelplan opstellen dat specifiek is afgestemd op uw situatie.

Vrijblijvend eerste consult en tarieven

Bij Skin Kliniek bieden we een vrijblijvend eerste consult. Eventuele kosten voor dit consult worden verrekend indien u besluit binnen een jaar over te gaan tot behandeling. Tijdens dit eerste consult worden niet alleen de prijsafspraken voor de behandeling en het te behandelen gebied vastgelegd, maar ook of deze afspraken betrekking hebben op een enkele behandeling of op een behandelabonnement.

Onze tarieven blijven geldig gedurende het kalenderjaar, tenzij anders overeengekomen. We behouden het recht om jaarlijks tarieven aan te passen, mocht dit nodig zijn. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om te weten of, en in welke mate uw verzekeraar de behandeling vergoedt. U bent tevens zelf verantwoordelijk voor het indienen van facturen bij de verzekeraar. We adviseren en helpen u uiteraard graag in dit proces!

Betalingsopties

We bieden diverse betalingsopties, waaronder pin, contant, en betaling via bankoverschrijving. Onze tarieven zijn inclusief BTW. Voor uitgebreide informatie over de tarieven en betalingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze kliniek.

Voor specifieke informatie over de tarieven voor een behandeling naar keuze of voor vragen over financiële regelingen, nodigen we u graag uit voor een persoonlijk consult gesprek. Onze deskundige huidtherapeuten staan klaar om uw vragen te beantwoorden en een behandelplan op maat voor u op te stellen. Bij Skin Kliniek staat uw schoonheid en welzijn voorop, en we streven ernaar om u de best mogelijke zorg te bieden.

Prijzen Skin Kliniek
Prijzen YouLaser

Meer informatie ontvangen of een gratis consult inplannen? Neem dan contact met ons op.

Plan een afspraak in!