Home » Huidverbetering

Huidverbetering

Wij bieden meerdere huidverbetering behandelingen en kunnen elk huidprobleem aan voor direct en blijvend resultaat. Door onze ruime ervaring en kennis van wetenschappelijk getoetste behandelingen bereiken wij geweldige resultaten. Waaronder door het gebruik van verschillende peelings en veilige lasers zoals de unieke Youlaser MT. Met andere woorden, anti-aging op zijn veiligst en zijn best!

Wilt u meer weten over onze huidverbetering behandelingen? Kijk dan op de behandelingen pagina of neem contact met ons op voor gratis advies!

Egale en stralende huid

Egale en stralende huid

Wilt u een meer egale en stralende huid? Hiervoor adviseren wij onze peeling met hogere concentraties glycolzuur. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine in de huid gestimuleerd. Door deze peeling gaat uw huid er direct frisser en stralender uit zien.

Lees verder over een egale en stralende huid
Optimale huidconditie

Optimale huidconditie

Ook voor het krijgen en behouden van een optimale huid zijn peelings de beste keuze.  Met de tijd vertraagt de celvernieuwing in de huid, komt uv-schade meer naar de oppervlakte en gaat de algehele huidconditie achteruit. Wij bieden een speciale peeling om uw huid in goede conditie brengen en houden!

Lees verder over een optimale huidconditie
Gevoelige huid

Gevoelige huid

Een geïrriteerde en gevoelige huid kan erg vervelend zijn. De huid voelt schraal aan en kan branderig, droog en gevoelig zijn. Om een gevoelige huid te behandelen is het allereerst erg belangrijk om te weten wat precies de oorzaak is. Daarom beginnen wij altijd met een consult om de oorzaak vast te stellen!

Lees verder over een gevoelige huid
Een onrustige huid

Een onrustige huid

Veel mensen hebben last van een onrustige huid. Aan de basis van het ontstaan van puistjes en acne ligt een overmatige talgproductie. Onder invloed van opstapeling van oude huidcellen ontstaat een verstopte porie waardoor onzuiverheden ontstaan. Een onrustige huid is goed te behandelen!

Lees verder over een onrustige huid

Voorbeelden huidverbetering

Door de jaren hebben wij veel huidverbetering behandelingen gedaan. Ook hebben wij veel huidaandoeningen gezien en zijn er trots op dat wij elk huidprobleem hebben wij kunnen behandelen. Bekijk hieronder een aantal foto’s van de eerder behaalde huidverbetering resultaten voor onze klanten!