Home » Huidverbetering » Een onrustige huid

Een onrustige huid

Veel mensen hebben last van een onrustige huid. Aan de basis van het ontstaan van puistjes / acne ligt een overmatige talgproductie. Onder invloed van opstapeling van oude huidcellen ontstaat een verstopte porie waardoor onzuiverheden ontstaan.

Het ontstaan van puistjes is vaak te wijten aan bacteriën in de huid die ontstekingen in verstopte poriën veroorzaken. Deze ontstekingen kunnen uiteindelijk leiden tot het verschijnen van ongewenste puistjes. Factoren zoals stress, overmatige blootstelling aan zonlicht en het gebruik van ongeschikte cosmetische producten kunnen de onrustige huid verergeren, waardoor mensen zich ongemakkelijk en onzeker kunnen voelen over hun huidconditie.

Effectieve behandelingen tegen een onrustige huid

Gelukkig zijn er effectieve behandelingen beschikbaar om acne en onzuiverheden te verbeteren en de algehele gezondheid van de huid te herstellen. Peeling behandelingen met hogere concentraties salicylzuur en glycolzuur hebben bewezen succesvol te zijn bij het aanpakken van acne en onzuiverheden. Deze peelings helpen de poriën te ontstoppen, de huid te exfoliëren en bij te dragen aan een schonere en gezondere huid.

Talgproductie reguleren

Daarnaast kunnen behandelingen met laser- of lichttherapie bacteriën in de huid aanpakken en de talgproductie reguleren. Het grote voordeel van deze behandelingen is dat ze niet alleen acne bestrijden, maar ook de algehele huidconditie verbeteren. Ze helpen de huid te herstellen en kunnen oppervlakkige acne littekens verminderen, wat resulteert in een gladdere, gezondere huid.

Consult voor een persoonlijk behandelplan

Bij Skin Kliniek begrijpen we dat huidproblemen zoals acne niet alleen fysiek ongemak met zich meebrengen, maar ook invloed hebben op het zelfvertrouwen en de gemoedstoestand van de betrokkenen. Onze toegewijde huidtherapeuten staan klaar om u te ondersteunen op uw reis naar een gezondere, zuivere huid.

Een belangrijk onderdeel van onze aanpak is een grondige beoordeling van uw huid tijdens een consult. Tijdens dit consult kunnen we uw huidtype, specifieke problemen en wensen beoordelen, wat de basis vormt voor een op maat gemaakt behandelplan. Onze huidexperts kunnen u voorzien van waardevol advies over welke behandelingen het meest geschikt zijn voor uw specifieke situatie.

Speciaal behandelpakket onrustige huid

Bij Skin Kliniek hebben we ook een speciaal behandelpakket samengesteld voor mensen met een onrustige huid. Dit pakket omvat zorgvuldig geselecteerde behandelingen die gericht zijn op het verbeteren van de huidconditie en het verminderen van acne en onzuiverheden.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een consult, waarin we uw specifieke behoeften en doelen kunnen bespreken en een behandelplan op maat voor u kunnen opstellen. Samen streven we ernaar om u te helpen de kwaliteit van uw huid en uw leven te verbeteren.

Tarieven

BehandelingPrijs per behandeling
Gelaat (8x peeling + 4x laser)€ 1350,00