Home » Huidverbetering » Egale en stralende huid

Egale en stralende huid

Bij Skin kliniek wordt gebruik gemaakt van hogere concentraties glycolzuur, waardoor de aanmaak van collageen en elastine in de huid wordt gestimuleerd.

Onze speciale peeling behandelingen zijn ontworpen om uw huid een opmerkelijke transformatie te bieden en huidveroudering tegen te gaan. Met aantoonbare resultaten vertraagt deze behandeling het verouderingsproces, en tegelijkertijd verbetert het de algehele conditie van uw huid. Waardoor deze beter in staat is om vocht vast te houden. Het resultaat is een jeugdige, vitale, egale en stralende huid.

Peeling combineren met laser behandelingen

Maar wat als uw huid al tekenen van beginnende veroudering vertoont. Zoals fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken. Of zichtbare vaatjes die de huid een oneffen uitstraling geven?

In dat geval adviseren wij om onze peeling behandelingen te combineren met een laser- of IPL-behandeling. Deze gecombineerde aanpak kan u de meest effectieve resultaten bieden. En is uiteraard volledig afgestemd op uw individuele huidbehoeften!

Persoonlijk advies over een egale en stralende huid

Bij Skin Kliniek geloven we in persoonlijke zorg en maatwerk. Tijdens een consult beoordelen onze ervaren huidtherapeuten zorgvuldig uw huid. Ze houden rekening met factoren zoals uw huidtype, eventuele huidproblemen en uw wensen. Op basis van deze grondige evaluatie kunnen wij u deskundig advies geven. En een behandelplan opstellen dat perfect is afgestemd op uw behoeften en doelen.

Speciaal pakket

Wij bieden een speciaal behandelpakket aan dat gericht is op het bereiken van een egale en stralende huid. Dit pakket heeft als doel uw huid opnieuw in balans brengen en verjongen. We begrijpen dat elke huid uniek is en specifieke zorg vereist. Daarom is ons behandelpakket ontworpen om uw unieke (huid)behoeften te voldoen.

Huidtherapeuten voor uw egale en stralende huid

Bent u op zoek naar effectieve, op wetenschap gebaseerde behandelingen voor een egale en stralende huid? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bij Skin Kliniek staan we klaar om u te ondersteunen op uw reis naar een gezonde en prachtige huid. Samen kunnen we de beste aanpak bepalen om uw huid te verbeteren en ervoor te zorgen dat u zich weer zelfverzekerd en stralend voelt. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om uw huidverzorgingsdoelen te bespreken en de eerste stappen te zetten naar een vernieuwde huid.

Tarieven

BehandelingPrijs per behandeling
Gelaat of decolleté huidverbetering (6x peeling + 4x laser)€ 1185,00