Home » Over Skin kliniek » Contact of maak een afspraak

Contact of maak een afspraak

Vul het formulier in om een afspraak te maken.

Aan het eerste consult zijn geen kosten verbonden!

  De heerMevrouw

  Skin kliniek

  Bent u op zoek naar professioneel advies voor uw huid of overweegt u een behandeling om uw huidconditie te verbeteren?

  Bij Skin Kliniek staan onze ervaren huidtherapeuten klaar om u te begeleiden en te helpen met al uw huid-gerelateerde behoeften. Of het nu gaat om huidverjonging, behandeling van huidproblemen, huidverbetering, of simpelweg het optimaliseren van uw huidgezondheid. Wij zijn er om u te assisteren op uw reis naar een stralende, gezonde huid.

  Onze benadering begint met een vrijblijvend eerste consult, waarin we de tijd nemen om uw wensen, verwachtingen en huidproblemen te bespreken. We begrijpen dat elke cliënt en huid uniek is. Daarom bieden we maatwerkadvies en behandelingen die zijn afgestemd op uw individuele behoeften.

  Vrijblijvend eerste consult

  Tijdens dit eerste consult, dat voor iedereen vrijblijvend is, zal onze deskundige huidtherapeut uw medische achtergrond, huidtype en eventuele specifieke problemen grondig analyseren. Dit stelt ons in staat om de juiste aanpak te bepalen voor uw huid. En om de behandelingen te selecteren die het meest geschikt zijn om uw doelen te bereiken.

  We bieden een breed scala aan behandelingen. Variërend van huidverjonging, lasertherapie en acne behandelingen. Maar ook het aanpakken van couperose, het verwijderen van pigmentvlekken, en nog veel meer.

  Al onze behandelingen zijn gebaseerd op bewezen wetenschappelijk onderzoek en onze eigen praktijkervaring, waardoor we de effectiviteit ervan kunnen garanderen.

  Tijdens het eerste consult zal een prijsafspraak worden gemaakt voor de behandeling, die in een behandelovereenkomst wordt vastgelegd. Hierdoor weet u precies wat u kunt verwachten en bent u verzekerd van een eerlijke en transparante prijsstelling.

  Vergoeding door uw verzekering

  Het is belangrijk op te merken dat, hoewel we u graag adviseren over uw verzekering, het de verantwoordelijkheid van de cliënt is om op de hoogte te zijn van de vergoedingsmogelijkheden en -voorwaarden bij uw eigen verzekeraar. Tevens dient u zelf de facturering bij uw verzekeraar af te handelen.

  Uiteraard assisteren wij u hier graag bij!

  Neem contact met ons op

  Bij Skin Kliniek geloven we dat de weg naar een gezonde en stralende huid begint met professioneel advies en op maat gemaakte zorg. We nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen om een consult of behandeling in te plannen. Onze toegewijde huidtherapeuten kijken ernaar uit om u te ondersteunen bij het realiseren van uw schoonheids- en huidverzorgingsdoelen.

  Uw huid is onze passie, en we zetten ons in voor de best mogelijke zorg en resultaten. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen en de eerste stap te zetten naar een gezonde en stralende huid.