Skin kliniek is tijdelijk gesloten in verband met het Coronavirus. Want gezondheid is voor ons allemaal het allerbelangrijkst!

Op het moment dat ik dit stukje schrijf zit ik buiten in mijn voortuin op het houten bankje bij de voordeur. Goed ingesmeerd, dat wel. Daar zit ik dan, net als de rest van Nederland, thuis. Met mijn laptop op schoot om nog zoveel mogelijk mensen op afstand van huidadvies te voorzien. Ondertussen geniet ik van mijn twee zoontjes die buiten een rondje fietsen. Even wennen is het wel..

En ik heb het er ook wel moeilijk mee. Ik mis mijn werk, alle lieve en leuke cliënten die ik nu niet kan behandelen en niet zo goed kan helpen met hun huidproblemen.

Anderzijds ben ik dankbaar dat ik gezond ben en ik nu extra kan genieten met mijn zoontjes.

Take care en blijf gezond!

Liefs, Annelijn

Ps. Heb jij vragen over je huid? Schroom dan niet om mij een berichtje te sturen!