Beoordelingen

Beoordelingen

Wij zijn expert op het gebied van huid- en laserbehandelingen. Door de jaren heen, hebben wij veel mensen mogen helpen met het verbeteren van hun huid, hieronder een aantal beoordelingen waar we heel trots op zijn!

”Ik ga al jaren naar Annelijn van Skin kliniek voor een tweejaarlijkse laserbehandeling. Al naar gelang mijn wens of probleem, bepaalt Annelijn de beste behandeling. Ze adviseert, is kritisch en kundig en sinds ik bij haar kom, krijg ik veel complimenten over de conditie van mijn huid. Het lijkt of ik aandelen heb in Skin kliniek want ik raad haar echt bij iedereen aan. Laseren heeft zo’n positief effect op je huid. Zowel pigmentvlekken, rode adertjes en fijne lijntjes worden minder”

May-Britt Mobach, Founder en Editor in Chief van AMAYZINE.COM
Mascha-Feoktistova-Beautygloss

”Ik kom al jaren bij Annelijn van Skin kliniek en zij is de enige die ervoor kan zorgen dat mijn acne een beetje onder controle blijft. Met haar expertise weet ze precies wat wel en niet werkt voor mij. Iedere keer als ik ben geweest is mijn huid weer rustig en zelfs glowy. Absoluut een aanrader voor mensen die niet weten wat ze aan moeten met hun huid!”

Mascha Feoktistova, Beautygloss
Sam-felt-review-skinkliniek
“In eerste instantie werd ik door mijn vriendin meegenomen naar Skin kliniek, maar binnen 1 behandeling was ik om. Annelijn is een topper, zij wist in slechts een paar behandelingen mijn huid zoveel beter te maken. Ze geeft goed en rustig advies en uitleg over de mogelijkheden. De behandelingen worden snel en comfortabel uitgevoerd. Aanrader! “
Sam Feldt, DJ en muziek producent
Lisa-Larsen-Westerhof-Skin-Kliniek

”Na acht laser behandelingen bij Skin kliniek van Annelijn had ik super gladde benen en oksels, ideaal als je regelmatig sport, vaak buiten bent of, zoals ik, veel op het water of strand. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Nooit meer gedoe met scheermesjes of huidirritaties door waxen. Ik heb er nu geen omkijken meer naar. Altijd verzorgd en een mooie gladde huid.”

Lisa Larsen-Westerhof , Olympisch medaille winnaar en wereldkampioen zeilen
Rutger-Vink-Skin-kliniek

”Ik wil mijn huid zo lang mogelijk mooi houden. Op advies van vrienden kwam ik bij Skin kliniek terecht. Na een uitgebreide intake ben ik begonnen met peeling behandelingen. Ik had een prima huid, maar sinds de peelings is mijn huidconditie nog beter geworden. Poriën zijn minder zichtbaar, mijn huid wordt minder snel vet en ik heb een gezond uitziende gloed. Ik kom regelmatig langs om zo de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Ik ben enorm tevreden!”

Rutger Vink , YouTuber en theater maker

”Een aantal keer per jaar laat ik mij behandelen bij Skin kliniek om mijn huid een flinke opkikker te geven. Ik heb altijd een probleem gehad met acne in mijn puberteit en veel roodheid. Met peelings en laserbehandelingen worden de beginnende lijntjes en acnelittekens vervaagd, zonschade verminderd en couperose vaatjes verwijderd. In één woord geweldig!”

Marlijn Weerdenburg , Actrice, presentatrice en zangeres
Thomas-Grinsven-Skin-kliniek

”Ik kom nu ongeveer 6 maanden bij Skin kliniek voor peeling behandelingen. Voordat ik kwam had ik veel last van acne op mijn gezicht. Ik merkte dat het alleen maar erger werd, en hoe erg het werd, hoe ongelukkiger ik mij voelde. Gelukkig kreeg ik van een vriendin de tip om een afspraak te maken bij Skin kliniek. Na een volledige gezichtsanalyse gingen we gelijk aan de slag. Na twee behandelingen begon ik al vooruitgang te zien, het is nu zes maanden later en er is vrijwel geen acne meer. Hier ben ik enorm dankbaar voor!”

Thomas van Grinsven , YouTuber
Michelle-Rademakers
“Ik heb lange tijd last gehad van een onrustige huid met veel onderhuidse ontstekingen. Na een hele hoop te hebben geprobeerd werd Skin Kliniek mij aangeraden door een vriendin en wat een geweldige aanrader was dat! Na een paar behandelingen was mijn huid zoveel rustiger en was ik van de onderhuidse ontstekingen af. Ik kom nog iedere 6 weken bij Annelijn om mijn huid te onderhouden. Ik raad Skin kliniek aan iedereen aan! “
Michelle Rademakers
Joanne-Felipa-Skin-Kliniek

”Mijn huid was al niet slecht, maar er bleek toch aardig wat winst te behalen. Mijn huid is enorm verbeterd door de laser- en peeling behandelingen. De huid is qua textuur fijner en een stuk egaler geworden. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat het zo’n verschil zou maken. Mijn huid heeft er nog nooit zo goed uitgezien en ik blijf het zeker onderhouden, want zo’n mooie huid wil ik altijd wel hebben.”

Joanne Felipa, Student geschiedenis

”Na het stoppen met de pil werd mijn acne erger. Van hier en daar een puistje naar cystische acne. Niet te verbergen, pijnlijk en het liet lelijke littekens achter. Annelijn hielp mij er bijna volledig vanaf door een combinatie van peelings, IPL en laserbehandelingen toe te passen. Ik blijf trouw komen voor onderhoud, want ik ben zo ontzettend blij met mijn rustige, gladde huid.”

Esmee Noelle van Rijn, Esmeenoelle.nl

”Annelijn heeft mij van mijn acne afgeholpen. Ondanks twee Roaccutane kuren (nooit aan beginnen!) , kwam de acne gewoon terug. Via via kwam ik bij Skin Kliniek terecht en na een aantal intensieve peeling behandelingen was mijn acne verdwenen en het is nooit meer teruggekomen. Ik kom nu nog iedere drie maanden bij Skin Kliniek voor een peeling, mijn huid reageert er zo goed op! ”

Robin Simons, Woman in Marketing
Quincey-Catsburg-Skin-kliniek

”Toen ik bij Skin kliniek kwam was mijn huid erg onrustig en droog. Ik had veel onzuiverheden. Ik ging eigenlijk nooit zonder make-up de deur uit. Tijdens het consult kreeg ik goed advies over mijn huidverzorging en na een aantal peeling behandelingen was mijn huidconditie al beter, de droogte was weg en de puistjes werden steeds minder. Ik ben heel erg blij met het resultaat, ik heb nog nauwelijks last van onzuiverheden en ik voel mij veel zekerder. Ik ga gerust zonder make-up naar buiten.”

Quincey Catsburg, Docent communicatie Hogeschool van Amsterdam
Danielle-Heerkens-sales-director

”Ik kom al 8 jaar bij Annelijn voor mijn huid. Eerst voor peelings omdat mijn huid er dof uit ging zien en voor het laseren van pigmentvlekjes. Doordat Annelijn mij op zonschade wees ben ik sindsdien veel zuiniger op mijn huid geworden. Sinds kort laat ik bij Skin kliniek mijn huid laseren voor de aanmaak van collageen. Ik ben heel erg blij en tevreden. Zo houd ik mijn huid in topconditie.”

Danielle Heerkens, Sales director

”Ik was al een tijd opzoek naar het juiste adres voor huidverbetering. Sinds een aantal maanden kom ik bij Skin kliniek voor peelings en ik vind het geweldig. Mijn huid ziet er veel rustiger, egaler, gezonder en frisser uit. En voelt ook nog eens veel beter en zachter aan. Bij Skin kliniek wordt ik deskundig en professioneel behandeld.”

Kim Baas, International model
Mariel-croon-skin-kliniek-review

”Het is altijd fijn bij Annelijn! Omdat het gezellig is. Maar vooral omdat ik zeker weet dat haar behandeling écht werkt. En veilig is. Annelijn is een zeer ervaren huidtherapeute die daarnaast een master in de epidemiologie achter de rug heeft. Ze spit alle wetenschappelijke literatuur uit voordat ze een behandeling in haar praktijk introduceert. En dat merk je.

Een laserbehandeling bij Skin kliniek is een cadeautje aan jezelf. Vlekjes trekken weg, je huidskleur wordt levendig. En door de collageen aanmaak blijf je de veroudering een heel eind voor. Dat zie je. Dat voel je. Daar kan geen crème tegenop. Lijntjes en rimpels in je gezicht en op je décolleté, daar kan je veel aan doen! Kortom: ik ben heel blij met mijn behandelingen bij Skin kliniek. Een paar keer per jaar neemt Annelijn mij onder handen. Zo houd ik het bij. ”

Mariël Croon
Tracey-Skinkliniek-review

”Via een collega ben ik in contact gekomen met de huidtherapeute bij Skin kliniek. Voor mij was een verbetering van mijn huid het allerbelangrijkst. Rimpels, pigmentvlekken en slapte waren een issue. Mijn wens werd meteen door haar begrepen en ik kreeg tijdens het consult professioneel advies en een persoonlijk behandelplan. Stap voor stap heeft zij mij geadviseerd te doen wat het beste zou zijn voor mijn huid.

Zelf heb ik het volledige vertrouwen in Annelijn, wij zijn samen dit traject in gegaan, en met succes! Mijn huid voelt en ziet er gladder, egaler en stralender uit. Ik heb peelings en een CO2 laser behandeling gehad. Inmiddels ben ik mij ook bewust dat zon veel schade aanricht en smeren erg belangrijk is.”

Tracey Philips
Valerie-van-vliet-skinkliniek
”Sinds een paar jaar kom ik 2x per jaar bij Skin kliniek voor een laserbehandeling en 4x per jaar voor een peeling. Mijn doel was huidverbetering en het tegengaan van huidveroudering. Mijn huid ziet er sindsdien echt zo mooi uit! 
Vanwege mijn getinte huidskleur ben ik heel kritisch geweest bij wie ik mijn huid zou laten laseren omdat ik bang was voor pigmentvorming. Na een gedegen huidanalyse heeft Annelijn mij haar werkwijze toegelicht en gerustgesteld dat de behandeling met haar laser geen risico had ten aanzien van pigmentvorming. Ze gaat altijd voorzichtig te werk en zo heeft ze stap voor stap de juiste intensiteit van de laser kunnen bepalen voor mij. Ik vertrouw haar behandeling dan ook volledig en ben blij met het resultaat! ”
Valerie Vliet , Wedding planner - blossomweddings.nl

“Ik heb een vette en gevoelige huid met acne problemen. In de afgelopen jaren heb ik talloze gezichtsbehandelingen en kuren geprobeerd bij verschillende salons en klinieken door heel Nederland. Uiteindelijk ben ik bij Annelijn terecht gekomen, inmiddels al meer dan 6 jaar geleden. Ze heeft mijn huid zorgvuldig bekeken en geanalyseerd. Aan de hand daarvan peelings en laserbehandelingen geadviseerd tegen acne en huidveroudering. Na circa 3 behandelingen merkte ik al dat mijn huid een stuk egaler en rustiger werd. Sindsdien ben ik nooit meer bij een andere kliniek geweest en doe ik al jaren mijn huid onderhoud bij Skin kliniek”.

Winnie Fung

”Ik heb in mijn pubertijd veel last van Acne gehad, na mijn eerste zwangerschap verdween alles als sneeuw voor de zon. Maar helaas na mijn tweede zwangerschap kwam alles weer terug. De afgelopen jaren veel verschillende schoonheidsspecialisten, dermatologen en huidartsen bezocht en een kapitaal aan behandelingen en producten uitgegeven. Niks hielp of maar voor heel even. Ik dacht echt dat niks meer zou helpen, toen ik per toeval een interview met Annelijn las. Na het lezen van het artikel, heb ik direct een afspraak gemaakt. Had ik dit maar jaren eerder gedaan. Ondertussen zijn we vanaf de eerste behandeling ruim 6 maanden verder en mijn huid is na diverse peeling -en laserbehandelingen enorm opgeknapt. Annelijn is eerlijk, oprecht en verkoopt enkel het noodzakelijke, geen commercieel gebabbel. Heerlijk, daar houd ik van! Ik raad Skin kliniek aan iedereen aan. En ik rijd er met plezier vanuit Limburg voor op en neer.”

Ankie Janssens

”Door een cadeaubon van manlief ben ik terecht gekomen bij Skin kliniek. In eerste instantie leken de behandelingen mij wat overbodig, want behalve zo nu en dan last van huidirritaties was ik wel tevreden over de conditie van mijn huid. Maar tijdens de uitgebreide huidanalyse bleek ik hier en daar zonschade te hebben en was mijn huid getekend door oneffenheden en wat littekens hier en daar. Ik kreeg een passende laserbehandeling die al heel snel effectief bleek te zijn. Al na een paar behandelingen zag mijn huid er egaler en stralender uit. En ik heb sindsdien veel minder last van huidirritaties. Ik kan iedereen een behandeling bij Skin kliniek aanbevelen! Echt een cadeau voor je huid!”

Nancy van den Berg

Voor en na foto’s

Wij voeren uitsluitend behandelingen uit die uit onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek hun effect hebben bewezen. Dankzij de bewezen effecten kunnen we geweldig resultaat behalen met onze huid- en laserbehandelingen.

Hiernaast een aantal voor- en na foto’s van behandelingen, uitgevoerd door Skin kliniek.

Bekijk alle behandelingen

”Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik iemand kan helpen aan een mooiere huid! Ik ben dankbaar wanneer ik iemand met mijn adviezen en behandelingen kan helpen om zo meer zelfvertrouwen te krijgen.

Of het nu gaat om een huidprobleem oplossen zoals acne, rosacea en pigmentvlekken. Of juist om huidveroudering tegen te gaan door middel van peelings of laserbehandelingen. Door mijn jarenlange ervaring en wetenschappelijke kennis kan ik een betrouwbaar en passend advies geven voor iedere huid.” 

Groetjes, Annelijn.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSkin kliniek is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering