Skin kliniek is de expert op het gebied van huid- en laserbehandelingen. U kunt rekenen op een persoonlijk, goed en eerlijk advies. Wij geven alleen behandelingen die echt wat doen voor uw huid en die door onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek hun effect hebben bewezen. Dat in combinatie met onze jarenlange praktijkervaring, maakt dat wij u uitstekend kunnen helpen.

Beste behandelmethodes

Wij bieden alleen behandelingen aan die echt wat doen voor uw huid en die door onafhankelijk, wetenschappelijk onderzoek hun effect hebben bewezen.

17 jaar ervaring

Annelijn van Ierland heeft ruim 17 jaar praktijkervaring en is expert op het gebied van medisch cosmetische huid- en laserbehandelingen.

Professionele apparatuur

Wij hebben veel verschillende laserapparatuur getest en behandelresultaten vergeleken. Bij Skin kliniek werken we met de beste en meest effectieve apparatuur die voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen.

Annelijn van Ierland

Annelijn van Ierland

Over Annelijn

In mijn werk als huidtherapeut zie ik veel mensen die een verouderde of beschadigde huid hebben door bijvoorbeeld roken of UV-straling. Ook zie ik regelmatig huidproblemen zoals Rosacea of acne voorbij komen. Het is leuk om te zien dat je ook met minder invasieve behandelingen de huid aanzienlijk kan verbeteren. Ik wil het graag toegankelijk maken en veel behandelingen moet je zien als een extra goede verzorging van de huid en die wetenschappelijk bewezen ook echt wat doen! Ik vind het super om mensen te adviseren en informeren over wat er allemaal mogelijk is met hun huid.

Opleiding

In 2001 ben ik gestart met de vierjarige HBO opleiding huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht en in 2005 ben ik afgestudeerd. Tijdens mijn opleiding werd mijn interesse voor huidverbetering steeds groter, met name de ontwikkelingen op het gebied van laser- en lichttherapie. Mijn kwaliteitsregistratienummer is 39907676388 (www.kwaliteitsregisterparamedici.nl).

In 2015 ben ik afgestudeerd als wetenschappelijk onderzoeker aan de Universiteit van Amsterdam.

Van januari 2006 tot juli 2017 heb ik bij Velthuis kliniek gewerkt. 
Augustus 2017 heb ik mijn eigen Skin kliniek geopend.

”Annelijn van Ierland is in Nederland een van de best opgeleide en meest ervaren huidtherapeuten. Annelijn is niet alleen huidtherapeut, maar ook Master in Research Science. Zij heeft onderzoek gedaan naar diverse nieuwe behandelmethoden en technieken. Als Annelijn niet zo bescheiden zou zijn, zou heel Nederland weten dat zij de beste is.”

Dr. Peter Velthuis, dermatoloog, Erasmus MC Rotterdam en oprichter Velthuis kliniek

Medewerkers

Medewerkers

Manon Meijers | Huidtherapeut Skin kliniek

Over Manon

Het is van belang om bij elke behandeling opnieuw naar de behoefte en conditie van de huid te kijken. Ik vind het leuk om voor iedere cliënt een persoonlijk behandelplan op te stellen en uit te voeren, om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen. Het is erg fijn om te zien hoe iemand meer zelfvertrouwen krijgt en gaat stralen zodra de huid verbeterd is. Het is geweldig wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is met laser.

Opleiding

In 2011 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Mijn kwaliteitsregistratienummer is 19913857988 (www.kwaliteitsregisterparamedici.nl).
Na mijn loopbaan te zijn gestart in een allergiecentrum, heb ik bij twee grote huidtherapiepraktijken in het land gewerkt, waar ik veel ervaring met huid- en laserbehandelingen heb opgedaan. Daarnaast blijf ik kennis opdoen door het bezoeken van congressen en het volgen van nascholingen.

”Ik vind het heel leuk om nu, sinds maart 2019, bij Skin kliniek te mogen werken en op basis van wetenschappelijk bewezen behandelingen de huid echt te verbeteren.”

Manon Meijers, Huidtherapeut Skin kliniek

Rachel Kleijbergen | Huidtherapeut Skin kliniek

Over Rachel 

Door mijn passie voor de huid krijg ik enorm veel voldoening uit het oplossen van huidproblemen en het echt verbeteren van de huid. Ik vind het belangrijk om samen met de client te kijken naar wensen voor huidverbetering en de best mogelijke oplossing, of het nu een medische- of cosmetische huidbehandeling betreft. Daarbij streef ik altijd naar een eerlijk advies en een persoonlijk op maat gemaakt behandelplan. 

 

Opleiding

In 2018 ben ik afgestudeerd als Huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Mijn kwaliteitsregistratienummer is 39104181588 (www.kwaliteitsregisterparamedici.nl). Tijdens mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan bij een productlijn voor huidverzorging. Daarna ben ik bij verschillende huidtherapeutische klinieken werkzaam geweest, waarbij ik breed ervaring heb opgedaan met verschillende huid- en laserbehandelingen. 

”Sinds november 2021 werk ik met veel plezier bij Skin kliniek en hoop ik u graag te ontmoeten.”

Rachel Kleijbergen, Huidtherapeut Skin kliniek