Home » Behandelingen » Lijntjes en rimpels

Lijntjes en rimpels behandelingen

Om lijntjes en rimpels te behandelen werken wij met verschillende lasers. Hierdoor kunnen wij uw huid effectief en pijnloos herstellen!

Youlaser MT

Deze laser is de eerste en unieke laser die in staat is om twee lasers te combineren. Er staan er nog maar enkele in Nederland. Het is een combinatie van een gefractioneerde CO2 laser (10600 nm) en een gefractioneerde laser (1540 nm) die dieper in de huid werkt. De CO2 laser verdampt op gecontroleerde wijze de oppervlakte van de huid. Daardoor wordt de huid gladder, (acne)littekens, lijntjes en rimpels verminderen en de huidstructuren verbeteren!

Daarentegen zorgt de andere gefractioneerde laser voor versteviging dieper in de huid. Zo worden uiteindelijk alle tekenen van huidveroudering worden aangepakt!

Doet de behandeling pijn?

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van koude luchtkoeling. Daardoor is de behandeling zonder verdoving goed te verdragen.

Het is gebruikelijk dat de huid rood en gezwollen is na de Youlaser behandeling. Echter is dit normaal en over het algemeen herstelt de huid binnen 2-5 dagen afhankelijk van de intensiteit van de behandeling. Afhankelijk van de huidconditie zijn er 1-3 behandelingen nodig.

Nd:YAG laser

Om de huidconditie te verbeteren is een behandeling met de Nd:YAG laser (1064 nm) een goede mogelijkheid. Deze laser dringt diep door in de huid. Daarmee kunnen wij op een veilige en gecontroleerde manier de aanmaak van collageen in de huid stimuleren. Met als doel meer veerkracht van de huid.

Dit proces vindt plaats in de tweede huidlaag (dermis). De bovenste huidlaag (epidermis) blijft bij behandeling met deze laser intact en alle huidtypen kunnen behandeld worden!

Na de behandeling

Als gevolg van de Nd:YAG laserbehandeling kan de huid wat rood zijn. Dit duurt een enkel uur tot maximaal een dag. Voor een optimaal resultaat zijn er, afhankelijk van de huidconditie, 4 tot 8 behandelingen nodig. Om de huid in goede conditie te houden, kan met de tijd een onderhoudsbehandeling nodig zijn.

Bij Skin kliniek wordt de behandeling precies afgestemd op de huidconditie. Daarom doen wij altijd een consult om uw situatie goed te begrijpen. Ook kunt u samen met de huidtherapeut tijdens het consult uw wensen en de mogelijkheden om de huid te verbeteren bespreken.

Waarom een laserbehandeling?

Een laserbehandeling is goed geschikt om de huid in goede conditie te brengen en houden. Daarnaast zijn laserbehandelingen ook zeer geschikt om verdere veroudering van de huid tegen te gaan. Samengevat zorgt een laserbehandeling voor een optimaal resultaat, vooral wanneer gecombineerd met een peeling.

Laserbehandeling bij acne

De Nd:YAG laser kan ook goed ingezet worden bij de behandeling van actieve acne. Doordat de Nd:YAG laser dieper de huid kan binnendringen worden ook de talgklieren bereikt. De warmte van de laser pakt de bacteriën aan en remt de talgproductie. Een groot voordeel is dat de laserbehandelingen ook de algemene huidconditie verbeteren, de huid helpen herstellen.

Tarieven Youlaser MT voor huidverbetering

Youlaser mixed mildPrijs per gebied              4 behandelingen
Wangen en kaaklijn€ 350,00                               € 1.295,00
Gelaat of decolleté€ 425,00                               € 1.550,00
Hals€ 325,00                               € 1.200,00
Gelaat en hals en decolleté€ 595,00                               € 2.150,00
Gelaat, hals en decolleté€ 700,00                               € 2.520,00
Bovenlip en kin€ 275,00                                € 995,00
Youlaser CO2 intensiefPrijs per gebied
Gelaat€ 695,00
Hals€ 495,00
Gelaat en hals of decolleté€ 1190,00
Wangen€ 450,00
Gelaat (zonder voorhoofd)€ 595,00
Bovenlip en kin€ 295,00

Tarieven Nd:YAG Laser voor huidverbetering

GebiedenPrijs per gebied
Kin of jukbeenderen€ 115,00
Voorhoofd€ 135,00
Hals of wangen of handen€ 170,00
Gelaat of decolleté€ 220,00
Gelaat en hals€ 265,00
Gelaat, hals en decolleté€ 320,00
Plan een afspraak in!