Wij werken met de Youlaser MT om lijntjes en rimpels te behandelen.

Youlaser MT

Deze laser is de eerste en unieke laser die in staat is twee lasers met te combineren. Er staan er nog maar enkele in Nederland. Het is een combinatie van een gefractioneerde CO2 laser (10600 nm) die de huid aan de oppervlakte gecontroleerd verdampt, die de huid gladder maakt, rimpels, huidstructuren en (acne) littekens vermindert en een gefractioneerde laser (1540 nm) die dieper in de huid voor versteviging zorgt. Zo worden alle tekenen van huidveroudering aangepakt.

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van koude luchtkoeling waardoor de behandeling zonder verdoving goed te verdragen is.

Na de Youlaser behandeling is de huid rood en gezwollen. Over het algemeen duurt dat 2-5 dagen afhankelijk van de intensiteit van de behandeling. Afhankelijk van de huidconditie zijn er 1-3 behandelingen nodig.

Nd:YAG laser

Om de huidconditie te verbeteren is een behandeling met de Nd:YAG laser (1064 nm) een goede mogelijkheid. Deze laser dringt diep door in de huid en kan op een veilige en gecontroleerde manier de aanmaak van collageen in de huid stimuleren, hetgeen zorgt voor meer veerkracht van de huid. Dit proces vindt plaats in de tweede huidlaag (dermis). De bovenste huidlaag (epidermis) blijft bij behandeling met deze laser intact en alle huidtypen kunnen behandeld worden.

Na de Nd:YAG laserbehandeling is de huid wat rood, dit duurt een enkel uur tot maximaal een dag.
Voor een optimaal resultaat zijn er, afhankelijk van de huidconditie,  4 tot 8 behandelingen nodig.  Om de huid in goede conditie te houden, kan met de tijd een onderhoudsbehandeling nodig zijn.

Bij Skin kliniek wordt de behandeling precies afgestemd op de huidconditie. U bespreekt samen met de huidtherapeut tijdens het consult uw wensen en de mogelijkheden om de huid t verbeteren.
Een laserbehandeling is goed geschikt om de huid in goede conditie te brengen en houden en om verdere veroudering van de huid tegen te gaan. Een laserbehandeling kan voor een optimaal resultaat, gecombineerd met een peeling.

Laserbehandeling bij acne

De Nd:YAG laser kan ook goed ingezet worden bij de behandeling van actieve acne. Doordat de Nd:YAG laser dieper de huid kan binnendringen worden ook de talgklieren bereikt.  De warmte van de laser pakt de bacteriën aan en remt de talgproductie. Een groot voordeel is dat de laserbehandelingen ook de algemene huidconditie verbeteren, de huid helpen herstellen.

Tarieven Youlaser MT voor huidverbetering

Gebieden Prijs per gebied
Gelaat € 695,00

Tarieven Nd:YAG Laser voor huidverbetering

Gebieden Prijs per gebied
Kin of jukbeenderen € 115,00
Voorhoofd € 135,00
Hals of wangen of handen € 165,00
Gelaat of decolleté € 220,00
Gelaat en hals € 265,00
Gelaat, hals en decolleté € 320,00