Home » Behandelingen » Pigmentvlekken

Pigmentvlekken behandelingen

Vaak kunnen pigmentvlekken in zijn geheel worden verwijderd. Waardoor de huid er mooi egaal uit gaat zien. Skin kliniek heeft een specifieke pigmentlaser en IPL apparatuur. Waarmee wij pigmentvlekken goed en effectief kunnen behandelen!

Pigmentvlekken kunnen vervelend zijn en veel mensen schamen zich hiervoor. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om dit effectief en pijnloos te behandelen. Met andere woorden, u hoeft zich dus geen zorgen te maken!

Afhankelijk van het soort pigment en de diepte van de pigmentatie in de huid bekijken we wat voor u de beste behandeling is.

Consult

Elke huid is anders en het is belangrijk om uw situatie goed te begrijpen. Daarom begint elke behandeling met een persoonlijk consult. Tijdens het consult krijgt u eerlijk en professioneel advies van een zeer ervaren huidtherapeut. Er wordt altijd een uitgebreide huidanalyse gedaan waarbij specifieke foto’s van uw huid worden gemaakt. Daardoor kunnen wij uw huid en de pigmentatie nog beter beoordelen!

Hoe werkt een behandeling met laser voor pigmentvlekken?

Vaak kunnen de pigmentvlekken in zijn geheel worden verwijderd. Waardoor de huid er mooi egaal uit gaat zien. In sommige gevallen kan de pigmentatie alleen lichter worden. Het uiteindelijke resultaat van de behandeling is afhankelijk van een aantal factoren. Waaronder het soort pigment en de diepte van het pigment in de huid.

Aantal behandelingen

Over het algemeen zijn 1 tot 2 behandelingen voldoende voor een goed resultaat. Soms zijn er meer behandelingen nodig. Met de tijd kunnen er nieuwe pigmentvlekken ontstaan waardoor een vervolgbehandeling wenselijk kan zijn.

Om het ontstaan zo veel mogelijk te voorkomen is het belangrijk om uw huid goed te beschermen tegen de zon met een crème met SPF 30.

Tarieven Laser Pigmentvlekken

GebiedenPrijs per behandeling
Extra klein (1 pigmentvlek)€ 85,00
Klein€ 135,00
Gemiddeld (wangen / handen)€ 185,00
Groot€ 245,00
Extra groot€ 325,00
Plan een afspraak in!